Giriş Kayıt
Robert Pierce

Robert Pierce (66)


Oyuncu

Robert Stirman Peirce, 01 Ekim 1952 Santa Monica, California, ABD doğumlu oyuncu.

Alone Yet Not Alone (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Stirman Peirce
Doğum Tarihi: 01 Ekim 1952
Doğum Yeri: Santa Monica, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Robert Peirce
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 65 Suç Oyuncu 5.6 27,274
2013 61 Tarihi Oyuncu 4.4 633
2008 56 Komedi Oyuncu 4.3 9,011
2008 56 Aksiyon Oyuncu 4.8 520

Porşe Hırsızları
1987 35 Suç Oyuncu 6.1 3,616
1985 33 Macera Oyuncu 5.5 953
1982 Komedi Oyuncu 3.9 410
1976 Oyuncu 6.9 3,130
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,191) Supernatural (1,890) Arrow (1,537) Titans (1,468) Outlander (1,267) Better Call Saul (1,158) La Casa de Papel (1,089) Doctor Who (921) Kidding (798) Shameless (785)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018