Giriş Kayıt
I.M. Pei

I.M. Pei


Oyuncu

Ieoh Ming Pei, 26 Nisan 1917 Canton, Çin doğumlu oyuncu.

Yarının Sınırında (2014), Ajan (2015), Avrupa Muhabbeti (2004), (2006) Da Vinci Şifresi (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ieoh Ming Pei
Doğum Tarihi: 26 Nisan 1917
Doğum Yeri: Canton, Çin
Diğer Bir İsmi: Architecte I.M. Pei
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ajan
2015 98 Aksiyon 7.0 208,066

Yarının Sınırında
2014 97 Aksiyon 7.9 526,261

Amerika Nasıl Amerika Oldu?
2010 Belgesel Oyuncu 7.3 1,284
2010 93 Belgesel Oyuncu 8.0 1,274

Da Vinci Şifresi
2006 89 Gizem 6.6 361,983

Avrupa Muhabbeti
2004 87 Komedi 6.6 179,081

Mimar Babam: Bir Oğlun Yolculuğu
2003 86 Belgesel Oyuncu 7.4 2,908
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018