Giriş Kayıt
Quinton Peeples

Quinton Peeples


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Quinton Peeples, senarist, yapımcı, yönetmen.

11.22.63 (2016), Woodlawn (2015), Unforgettable (2011), (2017) Iron Fist (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.6 100,089
2016 Dram Yapımcı
Senarist
8.2 59,851
2015 Dram Senarist 6.5 6,058
2014 Aksiyon Yapımcı 7.5 50,818
2011 Suç Yapımcı
Senarist
6.8 14,680
2009 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.6 57,346

Büyük Yarış
2008 Aksiyon Senarist 5.3 459
1999 Dram Yönetmen 4.8 49
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (110,290) Chernobyl (32,453) The Big Bang Theory (4,060) The 100 (2,994) Killing Eve (2,721) The Blacklist (2,021) Vikings (1,520) Breaking Bad (1,400) Friends (1,054) The Flash (1,031)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019