Giriş Kayıt
Bill Pecchi

Bill Pecchi


Kameraman

William F. Pecchi Jr., kameraman.

Hedefler (1968), The Born Losers (1967), Beware! The Blob (1972), Psych-Out (1968) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: William F. Pecchi Jr.
Diğer Bir İsmi: Bill Pecchi Jr. | William F. Pecchi Jr. | William
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Macera Kameraman 5.7 4,794
1996 Komedi Kameraman 7.0 63,647

Çılgın Romantik
1993 Suç Kameraman 7.9 186,809
1992 Komedi Kameraman 6.5 352

Ay Dansı
1988 Aksiyon Kameraman 6.1 14,629
1988 Komedi Kameraman 8.3 31,587
1979 Korku Kameraman 6.0 1,198
1972 Komedi Kameraman 4.1 1,510
1968 Dram Kameraman 5.6 283

Hedefler
1968 Korku Kameraman 7.4 7,159
1968 Dram Kameraman 6.0 2,139
1967 Aksiyon Kameraman 6.1 1,964
1967 Suç Kameraman 5.2 1,928
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,437) American Gods (2,756) This Is Us (2,753) Gotham (2,149) Into the Badlands (2,024) Vikings (1,418) Star Trek: Discovery (1,236) The Flash (1,165) The Blacklist (1,069) The Big Bang Theory (767)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019