Giriş Kayıt
Gary Pearl

Gary Pearl


Yapımcı

Gary Pearl, yapımcı.

10.5 (2004), 10.5: Apocalypse (2006), (2014) Jane the Virgin (2014), (2002) Rehine (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Yapımcı 5.5 750
2014 Komedi Yapımcı 7.8 30,368
2006 Dram Yapımcı 4.5 2,284
2004 Aksiyon Yapımcı 4.7 3,619

Rehine
2002 Gerilim Yapımcı 5.8 7,026
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019