Giriş Kayıt
Adrienne Pierce

Adrienne Pierce


Oyuncu

Adrienne Pierce, oyuncu.

Kemik Kıran (2003), (2005) The Triangle (2005), (1989) Amerikan Ninja 3 (1989), (2005) 12 Days of Terror (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Adrienne Pearce | Andrienne Pearce | Adrienne Pear
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.0 25
2014 Komedi Oyuncu 5.3 47
2005 Aksiyon Oyuncu 6.6 8,211
2005 Aksiyon Oyuncu 3.7 1,560
2005 Dram Oyuncu 5.5 1,590
2004 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,529

Kemik Kıran
2003 Korku Oyuncu 4.4 2,105
2003 Dram Oyuncu 6.5 591

Amerikan Ninja 3
1989 Aksiyon Oyuncu 3.5 4,452
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019