Giriş Kayıt
Karen Peake

Karen Peake


Casting

Karen Peake, casting.

Rookie of the Year (1993), Kalıntı (1997), Isaiah'ı Kaybetmek (1995), İlk Korku (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bizim Dansımız
2001 Dram Casting 6.2 53,467

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Casting 4.2 18,182

Arabulucu
1998 Aksiyon Casting 7.3 120,809

Kalıntı
1997 Korku Casting 5.7 22,197

İlk Korku
1996 Suç Casting 7.7 160,779

Isaiah'ı Kaybetmek
1995 Dram Casting 6.4 5,046
1993 Komedi Casting 6.0 21,687
Dizi Altyazıları
True Detective (3,503) The Flash (2,408) Shameless (2,094) Vikings (2,093) Star Trek: Discovery (1,756) Project Blue Book (1,677) Counterpart (1,596) Inside No. 9 (1,586) This Is Us (1,178) The Big Bang Theory (1,081)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019