Giriş Kayıt
Ron Payne

Ron Payne


Oyuncu, Müzisyen, Yapım Yöneticisi

Canada, Kanada doğumlu oyuncu, müzisyen, yapım yöneticisi.

That Beautiful Somewhere (2006), (2001) Tesadüf (2001), (2001) Melek Gözler (2001), (1991) Dutch (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Canada
Doğum Yeri: Kanada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Oyuncu 5.8 99
2011 Aksiyon Oyuncu 2.9 309

Ölülerin Günlüğü
2007 Korku Oyuncu 5.7 44,268
2006 Dram Oyuncu 5.5 552

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Oyuncu 6.2 87,237

Tesadüf
2001 Komedi Oyuncu 6.9 98,082

Melek Gözler
2001 Dram Oyuncu 5.6 21,310
2000 Dram Oyuncu 7.3 627
1998 Dram Oyuncu 7.0 297
1998 Dram Oyuncu 6.3 2,705
1996 Dram Oyuncu 6.8 514
1996 Dram Oyuncu 8.1 360
1993 Komedi Yapım Yöneticisi 4.7 11,785
1991 Komedi Oyuncu 6.5 10,756

Evde Tek Başına
1990 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 406,519

Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde
1989 Komedi Müzik 7.6 134,065

Buck Amca
1989 Komedi Oyuncu
Müzik
7.0 76,214

Balık Tutma
1988 Komedi Müzik 6.6 35,425

Bebeğimiz Olacak
1988 Komedi Müzik 5.9 10,536

Uçaklar, Trenler ve Otomobiller
1987 Komedi Müzik 7.6 110,128

Harika Şeyler
1987 Dram Müzik 7.1 24,553

Tuhaf Bilim
1985 Komedi Çeşitli 6.6 72,624
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,674) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,850) Black Mirror (1,634) Shingeki no kyojin (1,610) The Big Bang Theory (1,509) Vikings (1,196) Swamp Thing (1,137) Breaking Bad (1,009)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019