Giriş Kayıt
Jirí Pavlik

Jirí Pavlik


Sesler

Jirí Pavlik, sesler.

Sıkı Kontrol Edilen Trenler (1966), Vrchní, prchni! (1981), Öksedeki Tarla Kuşları (1990), O slavnosti a hostech (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Öksedeki Tarla Kuşları
1990 Komedi Sesler 7.5 1,476
1981 Komedi Sesler 8.1 1,495
1968 Suç Sesler 6.7 117
1968 Komedi Sesler 7.2 1,120
1966 Dram Sesler 7.2 1,226

Sıkı Kontrol Edilen Trenler
1966 Komedi Sesler 7.7 10,165
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019