Giriş Kayıt
Leonoor Pauw

Leonoor Pauw


Oyuncu

Leonoor Pauw, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 7.0 92
2011 Dram Oyuncu 5.1 1,263
2011 Dram Oyuncu 6.4 2,790
2006 Suç Oyuncu 6.7 57
1999 Biyografi Oyuncu 6.8 490
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,253) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,748) Shingeki no kyojin (1,559) Black Mirror (1,547) The Big Bang Theory (1,422) Vikings (1,139) Swamp Thing (1,114) Agents of S.H.I.E.L.D. (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019