Giriş Kayıt
Peter Pauli

Peter Pauli (79)


Oyuncu

Peter Pauli, 01 Ocak 1940 Almanya doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1940
Doğum Yeri: Almanya
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 74 Aile Oyuncu 6.3 90

Yoldaşlar
2013 73 Gerilim Oyuncu 6.5 60
2012 Komedi Oyuncu 6.7 54

Votka ile Viski
2009 69 Komedi Oyuncu 6.4 477

Joe Ve Max
2002 62 Biyografi Oyuncu 6.8 920

Koş Lola Koş
1998 58 Suç Oyuncu 7.7 179,661
1998 Dram Oyuncu 4.7 202
1989 49 Komedi Oyuncu 7.6 76
1986 46 Aile Oyuncu 6.5 12
1985 45 Komedi Oyuncu 6.8 105

Yalancı Jakob
1975 35 Komedi Oyuncu 7.3 1,090
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019