Giriş Kayıt
Ann Hollingsworth Patrie

Ann Hollingsworth Patrie


Oyuncu, Yapımcı

Ann Hollingsworth Patrie, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu 4.3 141
2014 Komedi Çeşitli 7.2 14
2013 Aile Yapımcı 7.1 88
2012 Gerilim Oyuncu 3.7 632
2012 Komedi Çeşitli 2.9 936
2010 Oyuncu 7.0 171

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Çeşitli 6.6 46,206
Dizi Altyazıları
True Detective (7,824) Shameless (3,879) Vikings (2,499) Inside No. 9 (1,928) Counterpart (1,460) The Blacklist (1,251) Shooter (1,193) Arrow (1,155) Project Blue Book (1,015) Gotham (1,005)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019