Giriş Kayıt
Kay Patrick

Kay Patrick (77)


Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı

Kay Patrick, 02 Eylül 1941 Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, oyuncu, yapımcı.

Coronation Street (1960) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Eylül 1941
Doğum Yeri: Birleşik Krallık
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Yönetmen 5.8 1,527
1985 Dram Yönetmen 4.9 6,983
1982 Dram Yönetmen 6.6 565
1972 Dram Yönetmen 4.9 2,545
1963 Macera Oyuncu 8.4 33,207
1960 Dram Yönetmen
Yapımcı
5.7 4,367
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019