Giriş Kayıt
Byron Patchett

Byron Patchett


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Byron Patchett, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 71,667

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 488,908
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 113,421
1989 Suç Sanat Bölümü 7.7 1,381
1988 Korku Sanat Yönetmeni 5.3 816
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,809) The 100 (2,626) La casa de papel (2,050) Castle Rock (1,898) Sharp Objects (1,665) Preacher (1,489) The Sinner (1,184) Vikings (1,049) Westworld (874) Friends (826)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018