Giriş Kayıt
Byron Patchett

Byron Patchett


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Byron Patchett, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 73,357

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 496,817
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 114,891
1989 Suç Sanat Bölümü 7.7 1,735
1988 Korku Sanat Yönetmeni 5.4 1,140
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018