Giriş Kayıt
Claudio Pascual

Claudio Pascual


Oyuncu

Claudio Pascual, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Oyuncu 6.1 312
2011 Komedi Oyuncu 3.9 375
2009 Oyuncu    
2005 Oyuncu 5.9 228
2000 Oyuncu 5.6 566
1999 Oyuncu 6.0 263
1998 Dram Oyuncu 5.8 67
Dizi Altyazıları
Vikings (3,176) Supernatural (3,017) Arrow (2,394) The Flash (1,950) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (934) Counterpart (890) Friends (743) The Protector (727) Black Mirror (662)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018