Giriş Kayıt
Steve Parys

Steve Parys (57)


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Stefan Parys, 25 Ocak 1962 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu yönetmen asistanı, oyuncu.

Foxcatcher Takımı (2014), Doğruyu Söyle (2015), Ani Ölüm (1995), Babalar ve Kızları (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stefan Parys
Doğum Tarihi: 25 Ocak 1962
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Steve 'Stevo' Parys
Takma İsmi: Stevo
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yönetmen Asistanı 7.0 1,054
2017 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 2,114
2016 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 6,740

Mutlu Yıllar
2015 53 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 17,807

Babalar ve Kızları
2015 53 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 20,614

Doğruyu Söyle
2015 53 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.1 75,900

Foxcatcher Takımı
2014 52 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.0 124,637
2014 52 Kısa Metraj 4.6 11
2013 51 Korku Yönetmen Asistanı 4.9 92
2013 51 Gerilim Yönetmen Asistanı 4.2 1,860
2013 51 Korku Yönetmen Asistanı 4.0 1,526
2012 50 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.3 445
2011 49 Suç Yönetmen Asistanı 4.1 505
2011 49 Dram Yönetmen Asistanı 5.3 1,895
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 5.0 1,417
2010 48 Komedi Yönetmen Asistanı 3.7 337
2009 47 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 934
2007 45 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.9 154

Aklından Bile Geçirme
2007 Fantastik 0 6.1 2,709

Mezuniyet
2007 45 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 1,593

Suç Mahallesi
2006 44 Suç 0 6.4 5,887

Ilk Aşk
2004 42 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 1,887

Hadi Öp Beni
2004 42 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen Asistanı
4.6 631
2002 40 Dram 0 5.9 159

Gecenin Nefesi
2002 40 Dram Yapım Yöneticisi
0
Çeşitli
6.5 70,535

Yıllar Önce
2001 39 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 101
2001 39 Dram Yönetmen Asistanı 2.5 240
2001 39 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 847

Harika Çocuklar
2000 38 Dram 0 7.4 58,318

Müfettiş Gadget
1999 37 Aksiyon Çeşitli 4.1 41,413
1999 37 Macera 0
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.3 196,693

Son Umut
1998 36 Aksiyon Çeşitli 6.1 14,960
1998 Biyografi 0 8.5 3,569

Raptiye
1996 34 Komedi Çeşitli 6.9 71,065

Şeytanca
1996 34 Dram Çeşitli 5.4 12,346

Ani Ölüm
1995 33 Aksiyon 0
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
5.7 29,501

Erkek Yok, Problem Yok
1995 33 Komedi 0 6.4 10,982
1995 33 Komedi 0 6.4 1,621
1995 33 Komedi Çeşitli 6.0 6,056

Vuruş Mesafesi
1993 31 Aksiyon 0 5.8 37,536
1993 31 Komedi 0 5.8 3,467

Hayatı Emen Karanlık
1993 31 Korku Çeşitli 5.9 14,178

Masum Kan
1992 30 Komedi Çeşitli 6.2 8,416
1992 30 Çeşitli 5.9 1,093

Kuzuların Sessizliği
1991 29 Suç Çeşitli 8.6 1,107,632
1987 Suç Yönetmen Asistanı
0
8.3 3,691
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019