Giriş Kayıt
Emmi Parviainen

Emmi Parviainen (33)


Oyuncu

Emmi Parviainen, 08 Kasım 1985 Hämeenlinna, Finlandiya doğumlu oyuncu.

Salatut elämät (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Kasım 1985
Doğum Yeri: Hämeenlinna, Finlandiya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 32 Dram Oyuncu 7.2 1,303
2016 31 Komedi Oyuncu 5.7 349

Mısır Prensesi
2013 28 Dram Oyuncu 6.0 154
2012 27 Oyuncu 4.2 1,163
1999 Dram Oyuncu 3.8 1,387
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019