Giriş Kayıt
Andrés Parra

Andrés Parra


Oyuncu, Dublör

Andrés Parra Medina, oyuncu, dublör.

Órbita 9 (2017), Escobar, El patrón del mal (2012), (2007) İçimdeki Şeytan (2007), (2008) İt İti Isırır (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Andrés Parra Medina
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.9 4,693
2016 Tarihi Oyuncu 8.1 348
2014 Gizem Oyuncu 6.4 313
2013 Oyuncu 7.1 756
2012 Biyografi Oyuncu 8.5 2,950
2011 Suç Oyuncu 6.5 1,111
2008 Dram Oyuncu 7.0 127
2008 Dram Oyuncu 6.4 371

İt İti Isırır
2008 Gerilim Oyuncu 6.7 1,502

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Oyuncu 6.4 21,016

İçimdeki Şeytan
2007 Suç Oyuncu 7.3 1,474

Bağla Beni
1989 Komedi Dublör 7.0 21,183
Dizi Altyazıları
Vikings (12,133) The Punisher (5,700) True Detective (3,908) Supernatural (3,216) The Big Bang Theory (3,213) Luther (2,511) Gotham (2,293) The Blacklist (1,780) Star Trek: Discovery (1,684) Project Blue Book (1,624)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019