Giriş Kayıt
Peter Parnell

Peter Parnell


Yapımcı, Senarist

Peter Parnell, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı
Senarist
8.1 8,992
2014 Bilim-Kurgu Yapımcı 6.1 1,871
2007 Yapımcı
Senarist
7.7 1,624
2001 Dram Yapımcı
Senarist
7.4 4,275
1999 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.7 54,954
1989 Komedi Çeşitli 5.6 1,078
Dizi Altyazıları
True Detective (3,725) The Flash (2,595) Vikings (2,327) Shameless (2,191) Star Trek: Discovery (1,922) Project Blue Book (1,768) Inside No. 9 (1,683) Counterpart (1,642) This Is Us (1,288) The Big Bang Theory (1,183)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019