Giriş Kayıt
Ellen Parks

Ellen Parks


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Ellen Parks, oyuncu yönetmeni, casting.

Sekreter (2002), Büyük Aşk Büyük Bela (1996), Tutku (2006), Boz Bahçeler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Ayin Bölüm 2
2013 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.0 14,923

Kızlar Erkeklere Karşı
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.8 3,133
2011 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.6 262

Gerçeğin Parçaları
2010 Dram 7.2 125,485
2010 Suç Casting 5.9 2,713

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.5 8,485

Ağustos
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.4 3,896

Karanlık Madde
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 3,080

Tutku
2006 Biyografi Oyuncu Yönetmeni
Çeşitli
6.5 14,428
2004 Komedi Casting 7.5 167,419
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.7 140

Aşkın Kitabı
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 1,559
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 1,999

Sekreter
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 76,217
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 2,959

Sahtekar
2001 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 2,301

Ölümün Maskesi
2000 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 5.3 5,176
2000 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.2 508
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 1,801
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 3,029

Seçimler
1999 Komedi Casting 7.3 82,053
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 264

200 Sigara
1999 Komedi Casting 5.9 13,981
1998 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 215

Büyük Aşk Büyük Bela
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 16,504
1996 Dram Çeşitli 2.1 639
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 1,612

Kahraman köpek balto
1995 Animasyon Casting 7.1 35,630
1994 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 5,602
1993 Dram Casting 7.6 13,855

Nice Yıllara
1988 Dram Casting 6.6 1,670
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,697) Vikings (6,999) The Big Bang Theory (2,455) Black Mirror (1,854) Outlander (1,596) Gotham (1,495) Peaky Blinders (1,191) La casa de papel (1,148) Nightflyers (1,081) Friends (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019