Giriş Kayıt
Ellen Parks

Ellen Parks


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Ellen Parks, oyuncu yönetmeni, casting.

Sekreter (2002), Büyük Aşk Büyük Bela (1996), Tutku (2006), Boz Bahçeler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Ayin Bölüm 2
2013 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.0 13,956

Kızlar Erkeklere Karşı
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.8 2,989
2011 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.7 227

Gerçeğin Parçaları
2010 Dram 7.2 123,120
2010 Suç Casting 5.9 2,529

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.5 8,026

Ağustos
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.4 3,733

Karanlık Madde
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.2 2,756

Tutku
2006 Biyografi Oyuncu Yönetmeni
Çeşitli
6.5 14,207
2004 Komedi Casting 7.5 164,823
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.8 126

Aşkın Kitabı
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 1,542
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 1,797

Sekreter
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 74,907
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 2,896

Sahtekar
2001 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 2,167

Ölümün Maskesi
2000 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 5.3 4,852
2000 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 469
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 1,724
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 2,817

Seçimler
1999 Komedi Casting 7.3 80,797
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 252

200 Sigara
1999 Komedi Casting 5.9 13,758
1998 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 189

Büyük Aşk Büyük Bela
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 16,114
1996 Dram Çeşitli 1.9 584
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 1,473

Kahraman köpek balto
1995 Animasyon Casting 7.1 34,709
1994 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 5,171
1993 Dram Casting 7.6 13,495
1988 Dram Casting 6.5 1,520
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,424) Castle Rock (3,772) The 100 (2,368) Sharp Objects (2,268) La casa de papel (2,157) Preacher (1,671) Suits (1,371) Vikings (1,156) Friends (1,004) Black Mirror (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018