Giriş Kayıt
Andrew Parks

Andrew Parks (68)


Oyuncu

Andrew Lawrence Parks, 01 Mart 1951 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

The Lost Skeleton of Cadavra (2001), Trail of the Screaming Forehead (2007), (1970) The Strawberry Statement (1970), (2009) The Lost Skeleton Returns Again (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Andrew Lawrence Parks
Doğum Tarihi: 01 Mart 1951
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Andy Parks
Burcu: Balık
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 58 Komedi Oyuncu 6.9 627
2009 58 Komedi Oyuncu 6.9 617
2007 56 Komedi Oyuncu 6.0 666
2001 50 Komedi Oyuncu 7.0 4,453

Angel 2
1999 Aksiyon Oyuncu 8.0 58,501

Köstebek
1997 46 Biyografi Oyuncu 7.8 252,579

Aşkın İki Yüzü
1996 45 Komedi Oyuncu 6.5 13,344

Denizaltı Battı
1990 39 Komedi Oyuncu 3.0 617

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.0 15,536

Sevgi Bağları
1974 Oyuncu 7.1 74
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,771
1971 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,191
1970 19 Dram Oyuncu 6.8 1,319
Dizi Altyazıları
True Detective (6,414) Vikings (3,329) Shameless (2,444) Gotham (2,251) Shooter (1,903) The Umbrella Academy (1,807) Inside No. 9 (1,598) Doom Patrol (1,449) Star Trek: Discovery (1,356) The Big Bang Theory (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019