Giriş Kayıt
Shaun Parkes

Shaun Parkes (51)


Oyuncu

Shaun Parkes, 09 Şubat 1973 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Human Traffic (1999), Hooten & the Lady (2016), The Lost Honour of Christopher Jefferies (2014), Sonu Olmayan Yol (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Şubat 1973
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
Boyu: 1.78 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 6.4 262
2020 Dram Oyuncu 7.9 5,145
2020 47 Dram Oyuncu 6.1 137
2019 46 Gerilim Oyuncu 4.7 733
2019 Dram Oyuncu 6.3 2,823
2018 45 Dram Oyuncu 5.6 225
2018 Macera Oyuncu 7.3 105,114
2016 Dram Oyuncu 7.2 3,886
2016 Komedi Oyuncu 6.2 1,816
2016 Korku Oyuncu 5.9 306
2015 42 Suç Oyuncu 6.6 447
2014 Dram Oyuncu 7.9 3,295

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Oyuncu 7.9 78,987
2013 40 Kısa Metraj    
2012 Suç Oyuncu 8.7 69,215

Hazine Adası 1
2012 39 Macera Oyuncu 6.2 6,302
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 17,023
2010 Aksiyon Oyuncu 8.1 33,325
2010 Suç Oyuncu 6.8 722
2009 Suç Oyuncu 6.5 239
2009 36 Dram Oyuncu 7.5 1,562

Sonu Olmayan Yol
2008 35 Suç Oyuncu 6.7 3,755
2008 Dram Oyuncu 6.0 75
2008 35 Suç Oyuncu 6.0 1,987
2008 35 Gerilim Oyuncu 4.2 710
2007 34 Biyografi Oyuncu 6.7 206

Skandal
2006 33 Dram Oyuncu 7.4 84,108
2006 33 Komedi Oyuncu 6.7 65,982
2005 Macera Oyuncu 8.6 244,946

Colour Me Kubrick
2005 32 Komedi Oyuncu 6.1 6,881
2005 Biyografi Oyuncu 7.8 5,404
2005 Komedi Oyuncu 6.2 162
2005 32 Komedi Oyuncu 5.6 969

Mumya Geri Dönüyor
2001 28 Aksiyon Oyuncu 6.4 343,933
2001 Suç Oyuncu 7.4 5,668
2000 Dram Oyuncu 7.5 1,600
1999 26 Komedi Oyuncu 7.1 26,952

Sessiz Tanık
1996 Suç Oyuncu 7.9 12,474
1986 Dram Oyuncu 6.1 3,634
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024