Giriş Kayıt
Oliver Parker

Oliver Parker (58)


Yönetmen, Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Oliver Parker, 06 Eylül 1960 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist, yapımcı.

Johnny English'in Dönüşü (2011), Dorian Gray (2009), The Importance of Being Earnest (2002), St. Trinian's (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Eylül 1960
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 58 Komedi Yönetmen 6.3 1,841
2016 56 Komedi Yönetmen 5.2 6,553
2014 54 Belgesel Oyuncu 6.4 238

Johnny English'in Dönüşü
2011 51 Aksiyon Yönetmen 6.3 107,808

Kayıp Hazine
2009 49 Macera Yapımcı
Yönetmen
5.4 7,277
2009 49 Dram Yönetmen 6.3 57,352
2007 47 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.8 20,213
2007 47 Komedi Yönetmen 5.4 1,070
2006 46 Gizem Senarist
Yönetmen
5.5 762
2002 42 Komedi Yönetmen
Senarist
6.8 20,825

İdeal Bir Koca
1999 39 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.9 14,265
1995 35 Dram Yönetmen
Senarist
6.9 8,453
1991 News Oyuncu 6.6 201
1990 30 Komedi Oyuncu 5.9 7,001

Gecedölü
1990 30 Fantastik Oyuncu 6.6 17,201
1988 28 Korku Oyuncu 6.5 36,691
1987 27 Korku Oyuncu 7.0 90,685

Miss Marple: Ölüm Meleği
1987 27 Suç Oyuncu 7.8 1,639
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,168
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019