Giriş Kayıt
Jean Parker

Jean Parker (90)


Oyuncu

Lois Mae Green, 11 Ağustos 1915 Deer Lodge, Montana, ABD doğumlu oyuncu.

The Gunfighter (1950), The Flying Deuces (1939), The Ghost Goes West (1935), Operator 13 (1934) gibi yapımlarla biliniyor.

Jean Parker, 30 Kasım 2005 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Lois Mae Green
Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1915
Ölüm Tarihi: 30 Kasım 2005
Doğum Yeri: Deer Lodge, Montana, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Koza
1985 70 Komedi Oyuncu 6.7 50,577
1965 50 Western Oyuncu 5.6 204
1955 40 Western Oyuncu 6.4 793
1954 39 Kara Film Oyuncu 6.8 210
1952 37 Western Oyuncu 5.7 78
1950 35 Dram Oyuncu 7.7 7,674
1944 29 Suç Oyuncu 6.0 1,282
1944 29 Gizem Oyuncu 6.1 416
1944 29 Suç Oyuncu 5.3 155
1942 27 Aksiyon Oyuncu 4.6 118
1939 24 Komedi Oyuncu 6.9 3,510
1939 24 Aksiyon Oyuncu 4.1 7
1936 21 Macera Oyuncu 6.7 533
1935 20 Komedi Oyuncu 7.0 1,290
1934 19 Dram Oyuncu 6.8 122
1934 19 Suç Oyuncu 6.3 55
1934 19 Dram Oyuncu 8.0 1,006
1933 18 Komedi Oyuncu 7.5 2,732

Küçük Kadınlar
1933 18 Dram Oyuncu 7.4 5,305
1933 18 Komedi Oyuncu 6.4 110
1933 18 Dram Oyuncu 6.4 1,013
1933 18 Dram Oyuncu 6.6 179
1932 17 Dram Oyuncu 6.7 594
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,238) The Sinner (2,051) Suits (1,931) Shameless (1,740) La Casa de Papel (1,572) Castle Rock (1,502) Fear the Walking Dead (1,443) Bodyguard (1,396) The 100 (1,358) Mayans M.C. (1,254)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018