Giriş Kayıt
Georgie Parker

Georgie Parker (53)


Oyuncu

Georgina Parker, 16 Aralık 1964 Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu oyuncu.

Yakın ve Uzak (1988) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Georgina Parker
Doğum Tarihi: 16 Aralık 1964
Doğum Yeri: Sydney, New Güney Wales, Avustralya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 46 Animasyon Oyuncu 6.4 205
2008 44 Suç Oyuncu 6.2 89
2007 Suç Oyuncu 7.2 522

Şüpheli Cinayet
2006 42 Suç Oyuncu    
2006 42 Dram Oyuncu 5.8 4,906
2001 Dram Oyuncu    
1998 Dram Oyuncu 8.0 5
1998 Dram Oyuncu 7.0 899
1989 Dram Oyuncu 7.1 93

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,914
1988 24 Komedi Oyuncu 5.0 7,340
1988 24 Korku Oyuncu 4.9 397
1981 Dram Oyuncu 6.7 332
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,698) Shameless (3,690) Bodyguard (2,312) Castle Rock (1,962) The First (1,570) Fear the Walking Dead (1,317) La Casa de Papel (1,079) The 100 (1,059) Friends (752) Suits (712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018