Giriş Kayıt
Georgie Parker

Georgie Parker (54)


Oyuncu

Georgina Parker, 16 Aralık 1964 Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu oyuncu.

Yakın ve Uzak (1988) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Georgina Parker
Doğum Tarihi: 16 Aralık 1964
Doğum Yeri: Sydney, New Güney Wales, Avustralya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 46 Animasyon Oyuncu 6.5 314
2008 44 Suç Oyuncu 6.1 93
2007 Suç Oyuncu 7.4 674

Şüpheli Cinayet
2006 42 Suç Oyuncu 6.2 156
2006 42 Dram Oyuncu 5.8 5,335
2001 Dram Oyuncu    
1998 Dram Oyuncu 8.3 6
1998 Dram Oyuncu 7.1 984
1989 Dram Oyuncu 7.1 98

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 5,003
1988 24 Komedi Oyuncu 5.1 7,958
1988 24 Korku Oyuncu 4.8 417
1981 Dram Oyuncu 6.8 364
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019