Giriş Kayıt
F. William Parker

F. William Parker (77)


Oyuncu

F. William Parker, 13 Aralık 1941 doğumlu oyuncu.

Jack Frost (1997), Sydney (1996), (1997) Kayıp Otoban (1997), (2001) Darısı Başıma (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Aralık 1941
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 67 Dram Oyuncu 4.6 346

Darısı Başıma
2001 60 Komedi Oyuncu 5.3 70,029
1999 Dram Oyuncu 8.7 54,930
1999 58 Biyografi Oyuncu 7.1 2,976
1997 56 Komedi Oyuncu 4.6 6,937

Kayıp Otoban
1997 56 Dram Oyuncu 7.6 116,676
1996 55 Suç Oyuncu 7.2 34,910
1995 Aksiyon Oyuncu 7.6 124
1994 53 Komedi Oyuncu 6.4 22,971
1994 Dram Oyuncu 6.4 2,166
1993 52 Komedi Oyuncu 7.3 2,561
1993 52 Aksiyon Oyuncu 6.6 8,102
1992 Komedi Oyuncu 8.1 482

Değişim
1991 50 Suç Oyuncu 5.8 7,834
1991 Dram Oyuncu 5.6 5,654

Pasifik Tepeleri
1990 49 Gizem Oyuncu 6.4 16,098
1989 Komedi Oyuncu 6.6 21,812
1989 48 Aksiyon Oyuncu 6.2 6,303
1988 47 Suç Oyuncu 5.7 3,558

Demir Kartal
1986 45 Aksiyon Oyuncu 5.4 12,182

İneklerin İntikamı
1984 43 Komedi Oyuncu 6.6 45,025
1984 43 Dram Oyuncu 6.7 880

Sevgi Sözcükleri
1983 42 Romantik Oyuncu 7.4 48,648
1982 41 Biyografi Oyuncu 7.4 6,230
1982 41 Komedi Oyuncu 4.5 844

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,795

Avcı
1980 39 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,263

Sekiz Çocuklu Aile
1977 Oyuncu 6.5 2,133
1976 Oyuncu 6.9 3,226
1975 Komedi Oyuncu 7.5 6,421
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,270
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,900
Dizi Altyazıları
True Detective (4,893) Shameless (3,842) Vikings (2,199) Inside No. 9 (1,742) Counterpart (1,523) The Flash (1,502) Project Blue Book (1,440) The Blacklist (1,229) Arrow (1,221) This Is Us (875)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019