Giriş Kayıt
Daniel Parker

Daniel Parker


Makyaj, Özel Efekt, Oyuncu

Daniel Parker, makyaj, Özel efekt, oyuncu.

Ölümcül Tuzak (2008), Kaçış Yok (2015), Ağlatan Oyun (1992), Daha İyi Bir Dünyada (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Danny Parker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Makyaj 6.6 9,601
2017 Aksiyon Makyaj 6.2 21,838

Kral için Hologram
2016 Komedi Makyaj 6.1 34,990

Çok Pişmiş
2015 Komedi Makyaj 6.6 92,794

Kaçış Yok
2015 Aksiyon Makyaj 6.8 68,350

İntikam Kapanı
2014 Aksiyon Makyaj 5.1 15,555

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Makyaj 6.3 58,406

Sadece Aşk
2012 Komedi Makyaj 6.5 11,978

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Makyaj 7.4 245,768

Bulut Atlası
2012 Dram Makyaj 7.5 322,109

Kuzgun
2012 Suç Makyaj 6.4 78,969
2011 Gerilim Makyaj 5.0 393

Koruyucu
2011 Aksiyon Makyaj 6.8 59,362

Koryalanus Faciası
2011 Dram Makyaj 6.1 29,322

Daha İyi Bir Dünyada
2010 Dram Makyaj 7.6 36,148

Şeytan Adasının Kralı
2010 Aksiyon Makyaj 7.5 15,991
2009 Aksiyon Makyaj 7.2 2,870

Ölümcül Tuzak
2008 Dram Makyaj 7.6 385,043

Apokalipto
2006 Aksiyon Makyaj 7.8 266,808
2005 Aksiyon Makyaj 5.9 16,673

Truva
2004 Dram Makyaj 7.2 442,728

Son Samuray
2003 Aksiyon Makyaj 7.7 363,539

Tembel Kasaba
2002 Macera Makyaj 6.1 5,498

Diptekiler
2002 Korku Makyaj 6.2 19,572
2002 Dram Makyaj 7.6 688
2002 Biyografi Makyaj 7.6 4,920

Kardeşler Takımı
2001 Aksiyon Makyaj 9.5 305,211

İskoçyalı 4: Son Savaşçı
2000 Aksiyon Makyaj
Oyuncu
4.6 18,087
1999 Suç Makyaj 5.3 2,088

Cesaret Kanatları
1999 Aksiyon Makyaj 4.2 15,508

Tatlı Sert
1998 Aksiyon Makyaj 3.7 38,300

Ölümcül Sır
1998 Dram Makyaj 6.7 32,634
1997 Macera Makyaj 7.0 12,399
1997 Biyografi Makyaj 6.7 1,106

Yüzbaşı Conan
1996 Dram Makyaj 7.3 1,723

Aşkta Ve Savaşta
1996 Biyografi Makyaj 6.0 7,628
1996 Dram Makyaj 6.3 403
1995 Dram Makyaj 7.5 12,705

Korsan
1995 Aksiyon Makyaj 5.6 23,743
1995 Komedi Makyaj 5.4 558

Damdaki süvari
1995 Macera Makyaj 7.1 5,315

Frankeştayn
1994 Dram Makyaj 6.4 47,267

Ölüm Makinesi
1994 Aksiyon Makyaj 5.7 3,282

İnsan Olmak
1994 Komedi Makyaj 5.4 3,595

Küçük Buda
1993 Dram Makyaj 6.1 14,160
1993 Komedi Makyaj 3.8 4,417

Ağlatan Oyun
1992 Suç Makyaj 7.3 46,657
1992 Aksiyon Makyaj 6.2 10,021
1991 Biyografi Makyaj 7.6 602

Robin Hood: Hırsızlar Prensi
1991 Aksiyon Makyaj 6.9 163,460

Ölüm Öpücüğü
1991 Suç Makyaj 5.7 4,356
1990 Dram Makyaj 6.8 19,739

Gökkuşağı Hırsızları
1990 Fantastik Makyaj 6.1 1,108

Define Adası
1990 Aksiyon Makyaj 7.4 4,235
1989 Komedi Makyaj 6.2 4,098
1989 Komedi Özel Efekt 7.0 4,893

Kızıl Akrep
1988 Aksiyon Makyaj 5.1 7,501

Güneş İmparatorluğu
1987 Dram Makyaj 7.8 103,802

Sicilyalı
1987 Aksiyon Makyaj 5.4 4,172

Küçük Korku Dükkanı
1986 Komedi Makyaj 7.0 57,432
1986 Dram Makyaj 5.6 2,816

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 Korku Makyaj 6.1 19,263

Düşmanım
1985 Aksiyon Makyaj 6.9 39,328
1984 Aksiyon Özel Efekt 4.4 1,729
1984 Macera Makyaj 6.4 16,431
1984 Aksiyon Makyaj 5.9 1,833
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019