Giriş Kayıt
Sherri Parker Lee

Sherri Parker Lee


Casting, Oyuncu

Sherri Parker Lee, casting, oyuncu.

Shades of Blue (2016), The Protector (2011), (2007) The Black Donnellys (2007), (2013) Mixology (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sherri Parkerlee
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Casting 6.6 4,908
2016 Suç Casting
Çeşitli
7.0 8,867
2013 Komedi Casting
Çeşitli
7.3 5,261
2012 Dram Çeşitli 6.0 656

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Çeşitli 6.6 314,215
2011 Dram Çeşitli 6.9 532
2011 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,673
2009 Macera Çeşitli 6.7 268
2009 Komedi Çeşitli 8.3 109,167
2007 Dram Çeşitli 7.3 5,938
2007 Suç Oyuncu
Çeşitli
8.2 13,287
1999 Suç Oyuncu 8.0 67,460
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019