Giriş Kayıt
Sang-Myeon Park

Sang-Myeon Park (51)


Oyuncu

Sang-Myeon Park, 27 Ocak 1968 Seoul, Korea doğumlu oyuncu.

Görev Başında (2005), Evlen Benimle, Mary! (2010), (2014) Hilleo (2014), (1999) Injeong sajeong bol geot eobtda (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ocak 1968
Doğum Yeri: Seoul, Korea
Burcu: Kova
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu 8.5 3,249
2014 46 Komedi Oyuncu 6.2 32
2014 Dram Oyuncu 7.6 67
2013 Oyuncu    
2012 44 Dram Oyuncu    
2012 Oyuncu    

Ilnyeone Yeoldu Namja
2012 Dram Oyuncu 7.3 20
2012 Oyuncu    
2011 Oyuncu    

Evlen Benimle, Mary!
2010 Komedi Oyuncu 6.9 562
2010 Game-Show Oyuncu 8.8 2,137
2010 Dram Oyuncu 8.2 241
2010 Dram Oyuncu    
2009 Oyuncu    
2008 Oyuncu    
2008 Oyuncu    
2008 Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu    

Kidnapping Granny K
2007 39 Komedi Oyuncu 6.2 68
2007 Oyuncu    
2007 39 Komedi Oyuncu 5.6 281
2006 Oyuncu    
2006 Oyuncu    
2006 Oyuncu    
2005 37 Aksiyon Oyuncu 5.8 88

Görev Başında
2005 37 Komedi Oyuncu 6.4 786
2004 Oyuncu    
2004 Oyuncu    
2003 Aksiyon Oyuncu 7.6 257
2003 35 Oyuncu    

Baby Alone
2002 34 Komedi Oyuncu 4.8 23

Çalmadan Yaşanmaz
2002 34 Komedi Oyuncu 6.1 182
2002 34 Komedi Oyuncu 5.7 184
2001 33 Dram Oyuncu 6.1 265

Eyvah Karım Mafya
2001 33 Aksiyon Oyuncu 6.5 2,923
2001 33 Komedi Oyuncu 6.2 157
2001 Oyuncu    
2000 32 Aksiyon Oyuncu 5.9 196
2000 32 Komedi Oyuncu 5.6 70

The Foul King
2000 32 Komedi Oyuncu 7.0 1,547
2000 Oyuncu    
1999 31 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,697
1998 30 Komedi Oyuncu 6.0 33
1997 29 Komedi Oyuncu 6.7 526
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019