Giriş Kayıt
Virginia Paris

Virginia Paris (73)


Oyuncu

Virginia Paris, 12 Eylül 1934 Bronx, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Santa Barbara (1984) yapımıyla biliniyor.

Virginia Paris, 23 Mart 2008 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 12 Eylül 1934
Ölüm Tarihi: 23 Mart 2008
Doğum Yeri: Bronx, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Gina Alvarado | Gina Alvardo
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kalk ve Diren
1988 54 Dram Oyuncu 7.3 14,190
1984 Dram Oyuncu 5.7 2,047
1981 47 Aksiyon Oyuncu 6.7 100
1976 Dram Oyuncu 7.3 4,288
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,741
Dizi Altyazıları
Vikings (5,452) Supernatural (3,907) The Flash (1,582) Outlander (1,289) Arrow (1,257) Titans (1,238) The Big Bang Theory (1,068) Friends (1,055) La Casa de Papel (1,040) The Protector (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018