Giriş Kayıt
Kerin Parfitt

Kerin Parfitt


Makyaj

Kerin Parfitt, makyaj.

Two Pints of Lager and a Packet of Crisps (2001), My Life So Far (1999), Yaramaz Köstebek (1996), Coming of Age (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kerrin Parfitt
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Macera Makyaj 7.5 275,220

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon Makyaj 6.8 119,515
2009 Biyografi Makyaj 7.1 2,961
2007 Belgesel Makyaj 6.5 236
2007 Komedi Makyaj 4.7 700
2005 Dram Makyaj    
2003 Biyografi Makyaj 7.3 1,891
2003 Dram Makyaj 5.2 1,878
2002 Dram Makyaj 6.6 1,992
2001 Komedi Makyaj 7.1 3,133
1999 Biyografi Makyaj 6.5 2,480

Güvercinin Kanatları
1997 Dram Makyaj 7.2 8,978
1997 Suç Makyaj 8.2 5,552

Yaramaz Köstebek
1996 Macera Makyaj 6.3 2,463
1985 Dram Makyaj 5.0 6,676
Film Altyazıları
Upgrade (9,364) Deadpool 2 (6,247) Tag (4,192) Avengers: Infinity War (3,411) Skyscraper (3,125) Adrift (2,542) The Endless (1,870) Down a Dark Hall (1,538) Ah-ga-ssi (801) Bad Samaritan (692)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,773) La casa de papel (2,142) The 100 (1,923) Better Call Saul (1,519) Yellowstone (1,366) Suits (1,202) Vikings (1,122) Friends (1,088) Westworld (1,074) Sharp Objects (1,026)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018