Giriş Kayıt
David Parer

David Parer


Görüntü Yönetmeni, Yapımcı, Yönetmen

David Parer, görüntü yönetmeni, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.7 15
2008 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.1 58
2003 Belgesel Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
8.4 18
1998 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Yönetmen
8.6 47
1982 Belgesel Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
8.8 474

Yeryüzünde Yaşam
1979 Belgesel Görüntü Yönetmeni 9.1 2,351
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019