Giriş Kayıt
Jean-Pierre Paquet

Jean-Pierre Paquet


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Jean-Pierre Paquet, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

300 Spartalı (2006), Geliş (2016), Kaynak (2006), Beyaz Saray Düştü (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Geliş
2016 Dram Sanat Yönetmeni 7.9 501,712
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 5.6 19,869

Rüzgarın Oğlu
2016 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.1 30,282

Şah Mat
2014 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.0 34,383

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 189,846

Aşkın Çekimi
2012 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 65,867

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Sanat Yönetmeni 5.6 78,866

Fabrika
2012 Suç Sanat Yönetmeni 5.8 10,002
2011 Dram Sanat Yönetmeni 5.6 72,019

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.2 139,287

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Sanat Yönetmeni 6.6 80,470

Kaynak
2006 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 214,974

300 Spartalı
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.7 685,523

Çıldırış
2005 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 103,002

Terminal
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.3 361,371
2003 Gerilim Sanat Bölümü 5.8 99,607
2003 Dram Sanat Yönetmeni 7.4 969

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.1 78,411
2001 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 1,133
2001 Bilim-Kurgu Sanat Yönetmeni 5.6 2,361

Komşum Bir Katil
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.7 101,579

Paralar Nerede?
2000 Dram Sanat Bölümü 6.3 4,951
1997 Dram Sanat Bölümü 7.3 1,431
1997 Dram Sanat Bölümü 7.0 13,669
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,646) Supernatural (2,529) Love, Death & Robots (2,365) The Passage (2,190) American Gods (2,113) Vikings (1,705) Star Trek: Discovery (1,217) The Blacklist (1,190) Shameless (1,122) Project Blue Book (1,055)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019