Giriş Kayıt
John Pankow

John Pankow (65)


Oyuncu

John Pankow, 28 Nisan 1954 St. Louis, Missouri, ABD doğumlu oyuncu.

Kristine Sutherland ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Yaşamak Ve Ölmek (1985), Mad About You (1992), Monkey Shines (1988), Ölümcül Düşünceler (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Nisan 1954
Doğum Yeri: St. Louis, Missouri, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 8.2 153,871
2014 Dram Oyuncu 7.6 17,468
2013 59 Dram Oyuncu 5.4 329
2011 Komedi Oyuncu 7.9 30,457

Sabah Neşesi
2010 56 Komedi Oyuncu 6.5 67,411

Kavalye
2010 56 Komedi Oyuncu 5.9 4,580

Gelinlerin Savaşı
2009 55 Komedi Oyuncu 5.5 94,484

Yeni Bir Yaşam
2001 47 Dram Oyuncu 7.5 41,710

Aşkımın Hedefisin
1998 44 Komedi Oyuncu 6.0 17,555

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu 6.8 27,833
1992 Komedi Oyuncu 6.6 18,774
1992 38 Suç Oyuncu 5.7 3,201

Şiddet Yılı
1991 37 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,185

Ölümcül Düşünceler
1991 37 Gizem Oyuncu 5.7 7,760
1990 Suç Oyuncu 7.7 29,227

Sirdas radyo
1988 34 Dram Oyuncu 7.3 11,595
1988 34 Dram Oyuncu 6.2 9,674
1988 34 Komedi Oyuncu 4.5 5,588

*Piller dahil degildir
1987 33 Aile Oyuncu 6.6 28,474

Benim Başarım
1987 33 Komedi Oyuncu 6.5 26,856

Yaşamak Ve Ölmek
1985 31 Aksiyon Oyuncu 7.3 26,000

Rambo İlk Kan 2
1985 31 Aksiyon Oyuncu 6.5 138,601

Açlık
1983 29 Fantastik Oyuncu 6.7 20,856
1981 27 Dram Oyuncu 7.1 1,684
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,919) Game of Thrones (11,300) Warrior (2,332) The 100 (2,168) Black Mirror (1,912) Big Little Lies (1,802) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,397) The Big Bang Theory (1,304) Jessica Jones (1,296) Swamp Thing (1,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019