Giriş Kayıt
Bill Pankow

Bill Pankow


Editör, Editör, Oyuncu

Bill Pankow, New York City, New York, ABD doğumlu editör, editör, oyuncu.

Dokunulmazlar (1987), Carlito'nun Yolu (1993), Çakma Polisler (2014), Deha (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: William Pankow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Deha
2017 Dram Editör 7.6 76,338
2016 Macera Editör 7.5 8,895
2016 Komedi Editorial Department
7.2 72
2015 Aksiyon Editör 6.1 74,746
2015 Macera Editör 6.8 23,494

Çakma Polisler
2014 Komedi Editör
Oyuncu
6.5 119,721

Gizli Oyun
2013 Dram Editör 6.8 46,100
2013 Korku Editör 6.1 6,093

Tim Buckley'den Sevgilerle
2012 Dram Editör 6.1 1,452

Yakın Tehdit
2011 Suç Editör 5.3 38,647

Aşk Mektupları
2010 Komedi Editör 6.6 84,487
2008 Aksiyon Editör 7.5 26,201

Aşkın İngilizcesi
2007 Komedi Editorial Department 6.4 5,868

Örtülü Gerçek
2007 Suç Editör 6.1 9,539
2007 Dram Editör 2.8 3,512

Cehennem Çiçeği
2006 Suç Editör 5.6 67,501

Baskın
2005 Aksiyon Editör 6.3 70,051
2004 Komedi Editör 5.5 13,168
2003 Dram Editör 5.5 707

Öldüren Kadın
2002 Suç Editör 6.3 31,201
2002 Dram Editör 7.1 9,061

Yüksek Ritm
2002 Komedi Editör 5.7 31,257
2000 Suç Editorial Department 8.6 3,991
2000 Suç Editör 5.3 632

Yılan Gözler
1998 Suç Editör 6.0 70,276

İkili Takım
1997 Aksiyon Editör 4.7 28,502

Cenaze Töreni
1996 Suç Editör 6.6 7,621

Maksimum Risk
1996 Aksiyon Editör 5.5 18,159

Para Treni
1995 Aksiyon Editör 5.6 35,664
1995 Dram Editör 5.6 644

Kanada Salamı
1995 Komedi 5.9 14,796
1993 Komedi Editör 5.7 1,441

Carlito'nun Yolu
1993 Suç Editör 7.9 181,845

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Editör 5.5 19,832
1990 Dram Editör 6.4 3,807

Savaş Günahları
1989 Dram Editör 7.1 37,352
1989 Belgesel Editör 7.9 290
1989 Komedi Editör 6.2 5,387

Dokunulmazlar
1987 Suç Editör 7.9 248,781

Akıllı Adamlar
1986 Komedi Editorial Department 5.6 4,820
1985 Aksiyon Editör 7.8 3,685

Sahte Vücutlar
1984 Suç Editör 6.8 24,490

Yaralı Yüz
1983 Suç Editorial Department 8.3 642,798
1983 Komedi Editör 7.6 4,628

Gece
1982 Suç Editör 6.1 3,442

Ölüme Kuşanmak
1980 Dram Editorial Department 7.1 29,426

Kramer Kramer'e Karşı
1979 Dram Editorial Department 7.8 114,785
Film Altyazıları
Venom (3,065) A Simple Favor (2,761) First Man (1,982) Roma (1,503) Between Worlds (1,271) Lukas (1,013) The Predator (1,006) Sky Hunter (864) Mowgli (792) Goosebumps 2: Haunted Halloween (715)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,955) Vikings (2,876) The Flash (1,891) Supergirl (1,651) Supernatural (1,396) Counterpart (1,112) La Casa de Papel (864) Friends (717) The Big Bang Theory (707) Doctor Who (677)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018