Giriş Kayıt
Bill Pankow

Bill Pankow


Editör, Editör, Oyuncu

Bill Pankow, New York City, New York, ABD doğumlu editör, editör, oyuncu.

Dokunulmazlar (1987), Carlito'nun Yolu (1993), Çakma Polisler (2014), Aşk Mektupları (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: William Pankow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Deha
2017 Dram Editör 7.6 71,391
2016 Macera Editör 7.5 7,809
2016 Komedi Editorial Department
9.5 21
2015 Aksiyon Editör 6.1 72,635
2015 Macera Editör 6.8 23,116

Çakma Polisler
2014 Komedi Editör
Oyuncu
6.5 118,414

Gizli Oyun
2013 Dram Editör 6.8 45,593
2013 Korku Editör 6.0 5,452

Tim Buckley'den Sevgilerle
2012 Dram Editör 6.1 1,266

Yakın Tehdit
2011 Suç Editör 5.3 38,236

Aşk Mektupları
2010 Komedi Editör 6.6 83,171
2008 Aksiyon Editör 7.5 23,834

Aşkın İngilizcesi
2007 Komedi Editorial Department 6.4 5,482

Örtülü Gerçek
2007 Suç Editör 6.1 8,911
2007 Dram Editör 2.8 3,437

Cehennem Çiçeği
2006 Suç Editör 5.6 67,016

Baskın
2005 Aksiyon Editör 6.3 69,497
2004 Komedi Editör 5.5 12,342
2003 Dram Editör    

Öldüren Kadın
2002 Suç Editör 6.3 30,880
2002 Dram Editör 7.1 8,779

Yüksek Ritm
2002 Komedi Editör 5.7 30,962
2000 Suç Editorial Department    
2000 Suç Editör 5.3 586

Yılan Gözler
1998 Suç Editör 6.0 69,455

İkili Takım
1997 Aksiyon Editör 4.7 27,966

Cenaze Töreni
1996 Suç Editör 6.6 6,974

Maksimum Risk
1996 Aksiyon Editör 5.4 17,090

Para Treni
1995 Aksiyon Editör 5.6 35,223
1995 Dram Editör 5.6 607

Kanada Salamı
1995 Komedi 5.9 14,620
1993 Komedi Editör 5.7 1,341

Carlito'nun Yolu
1993 Suç Editör 7.9 179,555

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Editör 5.5 19,557
1990 Dram Editör 6.4 3,192

Savaş Günahları
1989 Dram Editör 7.1 36,858
1989 Belgesel Editör    
1989 Komedi Editör 6.2 4,555

Dokunulmazlar
1987 Suç Editör 7.9 244,405

Akıllı Adamlar
1986 Komedi Editorial Department 5.6 4,362
1985 Aksiyon Editör 7.8 3,563

Sahte Vücutlar
1984 Suç Editör 6.8 23,959

Yaralı Yüz
1983 Suç Editorial Department 8.3 630,127
1983 Komedi Editör 7.6 4,450

Gece
1982 Suç Editör 6.2 2,829

Ölüme Kuşanmak
1980 Dram Editorial Department 7.1 28,494

Kramer Kramer'e Karşı
1979 Dram Editorial Department 7.8 112,490
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,187) The 100 (2,429) La casa de papel (1,836) Castle Rock (1,745) Sharp Objects (1,373) Preacher (1,370) The Sinner (1,128) Vikings (951) Westworld (787) Friends (768)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018