Giriş Kayıt
Bill Pankow

Bill Pankow


Editör, Editör, Oyuncu

Bill Pankow, New York City, New York, ABD doğumlu editör, editör, oyuncu.

Dokunulmazlar (1987), Carlito'nun Yolu (1993), Çakma Polisler (2014), Deha (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: William Pankow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Deha
2017 Dram Editör 7.6 74,298
2016 Macera Editör 7.5 8,072
2016 Komedi Editorial Department
9.5 21
2015 Aksiyon Editör 6.1 73,520
2015 Macera Editör 6.8 23,365

Çakma Polisler
2014 Komedi Editör
Oyuncu
6.5 119,111

Gizli Oyun
2013 Dram Editör 6.8 45,899
2013 Korku Editör 6.0 5,452

Tim Buckley'den Sevgilerle
2012 Dram Editör 6.1 1,440

Yakın Tehdit
2011 Suç Editör 5.3 38,338

Aşk Mektupları
2010 Komedi Editör 6.6 83,950
2008 Aksiyon Editör 7.5 26,048

Aşkın İngilizcesi
2007 Komedi Editorial Department 6.4 5,482

Örtülü Gerçek
2007 Suç Editör 6.1 9,502
2007 Dram Editör 2.8 3,437

Cehennem Çiçeği
2006 Suç Editör 5.6 67,285

Baskın
2005 Aksiyon Editör 6.3 69,763
2004 Komedi Editör 5.5 12,342
2003 Dram Editör 5.5 706

Öldüren Kadın
2002 Suç Editör 6.3 31,041
2002 Dram Editör 7.1 8,937

Yüksek Ritm
2002 Komedi Editör 5.7 31,128
2000 Suç Editorial Department    
2000 Suç Editör 5.3 632

Yılan Gözler
1998 Suç Editör 6.0 69,883

İkili Takım
1997 Aksiyon Editör 4.7 28,303

Cenaze Töreni
1996 Suç Editör 6.6 7,571

Maksimum Risk
1996 Aksiyon Editör 5.5 18,012

Para Treni
1995 Aksiyon Editör 5.6 35,458
1995 Dram Editör 5.6 607

Kanada Salamı
1995 Komedi 5.9 14,620
1993 Komedi Editör 5.7 1,428

Carlito'nun Yolu
1993 Suç Editör 7.9 180,829

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Editör 5.5 19,557
1990 Dram Editör 6.4 3,754

Savaş Günahları
1989 Dram Editör 7.1 37,116
1989 Belgesel Editör    
1989 Komedi Editör 6.2 5,308

Dokunulmazlar
1987 Suç Editör 7.9 246,881

Akıllı Adamlar
1986 Komedi Editorial Department 5.6 4,362
1985 Aksiyon Editör 7.8 3,637

Sahte Vücutlar
1984 Suç Editör 6.8 24,235

Yaralı Yüz
1983 Suç Editorial Department 8.3 636,827
1983 Komedi Editör 7.6 4,526

Gece
1982 Suç Editör 6.1 3,410

Ölüme Kuşanmak
1980 Dram Editorial Department 7.1 29,027

Kramer Kramer'e Karşı
1979 Dram Editorial Department 7.8 113,718
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018