Giriş Kayıt
Antonio Panizza

Antonio Panizza


Makyaj, Oyuncu

Antonio Panizza, makyaj, oyuncu.

Sırrımın Çiçeği (1995), Ocho apellidos catalanes (2015), Rüyaların Kızı (1998), La reina de España (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Makyaj 5.3 1,009
2016 Komedi Makyaj 5.2 1,386
2015 Komedi Makyaj 5.3 5,416
2015 Makyaj 7.4 50
2014 Makyaj 6.0 358

Devlerin Günahı
2011 Biyografi Makyaj 5.8 4,256

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Makyaj 6.3 167,463
2008 Komedi Makyaj 5.3 274

Bir Matador Metresi
2008 Biyografi Makyaj 5.7 2,598
2002 Dram Makyaj 6.3 263

Tanrıdan Haber Yok
2001 Komedi Makyaj 6.5 5,094
2001 Komedi Makyaj 7.0 395
2000 Dram Makyaj 7.3 671
2000 Dram Makyaj 3.6 227

Rus Bebeği
1999 Makyaj 5.9 30

Rüyaların Kızı
1998 Komedi Makyaj 6.9 3,387
1998 Komedi Makyaj 6.1 321
1997 Komedi Oyuncu
Makyaj
5.4 200

Sırrımın Çiçeği
1995 Dram Makyaj 7.1 9,042
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,225) A Star Is Born (3,465) Bohemian Rhapsody (3,418) Suspiria (1,668) IO (1,418) Keepers (1,247) The Girl in the Spider's Web (1,156) Museo (1,043) Venom (973) Revenger (927)
Dizi Altyazıları
Vikings (7,682) True Detective (6,930) Luther (2,839) The Punisher (2,217) The Flash (2,146) The Big Bang Theory (1,307) The Blacklist (1,282) Black Mirror (1,094) Project Blue Book (1,070) Peaky Blinders (1,063)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019