Giriş Kayıt
Nikos Panayotopoulos

Nikos Panayotopoulos


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Nikos Panayotopoulos, Mitilini, Yunanistan doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu.

Edge of Night (2000) yapımıyla biliniyor.

Nikos Panayotopoulos, 11 Ocak 2016 tarihinde (46 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 11 Ocak 2016
Doğum Yeri: Mitilini, Yunanistan
Diğer Bir İsmi: Nicos Panayiotopoulos
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Yönetmen
Senarist
5.4 24
2011 Belgesel Oyuncu 7.5 46
2010 Komedi Yönetmen
Senarist
5.6 125
2007 Dram 5.8 80
2006 Dram Yönetmen
Senarist
5.0 145
2004 Kısa Metraj    
2000 Dram Yönetmen
Senarist
7.1 593
1997 Dram Yönetmen
Senarist
6.2 197
1982 Belgesel Oyuncu 6.9 15
1980 Dram Yönetmen
Senarist
7.0 43
1978 Komedi Senarist
Yönetmen
7.3 501
Dizi Altyazıları
Origin (3,919) Narcos: Mexico (2,861) The Big Bang Theory (2,106) Titans (2,026) Supernatural (1,862) Doctor Who (1,617) The Last Ship (1,341) Outlander (1,282) The Last Kingdom (1,251) The Flash (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018