Giriş Kayıt
Peter Pan

Peter Pan (87)


Oyuncu

Peter Chienwei Pan, 31 Mart 1903 Çin doğumlu oyuncu.

Harry Sally İle Tanışınca (1989) yapımıyla biliniyor.

Peter Pan, 19 Mart 1990 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Peter Chienwei Pan
Doğum Tarihi: 31 Mart 1903
Ölüm Tarihi: 19 Mart 1990
Doğum Yeri: Çin
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 87 Komedi Oyuncu 5.6 409

Harry Sally İle Tanışınca
1989 86 Komedi Oyuncu 7.6 175,498
1989 86 Komedi Oyuncu 3.3 459
1985 82 Aksiyon Oyuncu 6.2 6,243
1984 81 Komedi Oyuncu 5.5 4,198
1984 81 Aksiyon Oyuncu 4.8 726
1982 79 Aksiyon Oyuncu 6.0 12,895
1981 78 Komedi Oyuncu 5.4 2,386
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,366) This Is Us (2,696) American Gods (2,633) Gotham (2,072) Into the Badlands (1,584) Vikings (1,366) Star Trek: Discovery (1,204) The Flash (1,152) The Blacklist (1,034) Arrow (723)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019