Giriş Kayıt
Rosa Palomo

Rosa Palomo


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Rosa Palomo, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 8,225
2015 Dram Sanat Yönetmeni 5.8 6,997
2013 Dram Sanat Yönetmeni 7.9 21,891

Aşk Limanı
2013 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 94,777
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.9 69,006

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 248,575

Uzaklara Gidelim
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.1 49,359

Vampir Günlükleri
2009 Dram Sanat Yönetmeni 7.7 257,829

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Sanat Yönetmeni 5.6 19,990

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.9 69,957
2008 Dram Sanat Bölümü 7.5 1,466

Ölüm Emri
2007 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 65,613

Kanun Namına
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 101,871

Kayıp Şehir
2005 Dram Sanat Bölümü 6.7 8,844

Yerinde Olsam
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.5 56,127

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
6.3 176,932

İnfazcı
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 140,166
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.3 6,854

Takıldım Sana
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.8 48,378

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 202,946

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 48,981

Belanın Böylesi
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.5 18,902

Kazanma Hırsı
1999 Dram Sanat Bölümü 6.9 105,473

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 68,187
1993 Gerilim Sanat Bölümü 4.0 227
Dizi Altyazıları
True Detective (7,352) Vikings (5,851) The Punisher (2,640) Shameless (2,317) The Big Bang Theory (2,125) Supernatural (2,011) Outlander (1,852) Gotham (1,432) The Blacklist (1,264) La casa de papel (1,219)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019