Giriş Kayıt
José Palomo

José Palomo


Oyuncu

José Palomo, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: José Palomo Jiménez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1978 Dram Oyuncu 5.8 41
1975 Western Oyuncu 4.8 29
1972 Western Oyuncu 4.8 60
1972 Western Oyuncu 5.8 266
1972 Western Oyuncu 6.0 64
1972 Western Oyuncu 4.8 34
1972 Komedi Oyuncu 6.6 98
1969 Gizem Oyuncu 5.3 269

Vahşi Üçler
1968 Western Oyuncu 6.1 79
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019