Giriş Kayıt
Marcy Page

Marcy Page


Yapımcı, Görsel Efekt

Marcy Page, yapımcı, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Yapımcı 6.7 696
2011 Animasyon Yapımcı 6.8 16
2011 Animasyon Yapımcı 6.4 727
2008 Animasyon Çeşitli 7.6 4,139
2007 Animasyon Yapımcı 7.3 2,334
2006 Animasyon Yapımcı 7.6 2,096
2004 Belgesel Yapımcı 7.6 2,585
2001 Animasyon Yapımcı 6.9 395
2000 Kısa Metraj Yapımcı 7.0 164

Yılan Ve Gökkuşağı
1988 Korku Görsel Efekt 6.5 19,970
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019