Giriş Kayıt
Jared Padalecki

Jared Padalecki (36)


Oyuncu

Jared Tristan Padalecki, 19 Temmuz 1982 San Antonio, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

2010 yılının Şubat ayında Genevieve Padalecki ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Doğaüstü (2005), 13. Gün (2009), E-katil (2005), "Supernatural" Lucifer Rising (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jared Tristan Padalecki
Doğum Tarihi: 19 Temmuz 1982
Doğum Yeri: San Antonio, Texas, ABD
Takma İsmi: J-Rod
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.93 m
8.9 (67 Oy)
  • Currently 178/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (38)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.9 73
2016 34 Tarihi Oyuncu 7.2 34

Hayalet Çocuk
2015 33 Animasyon Oyuncu 6.6 1,029
2011 Animasyon Oyuncu 7.5 1,493

13. Gün
2009 27 Korku Oyuncu 5.6 85,680
2008 26 Dram Oyuncu 6.5 1,909
2007 25 Korku Oyuncu
4.9 1,314

E-katil
2005 23 Dram Oyuncu 5.9 24,456

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 336,295

Mumya Evi
2005 23 Korku Oyuncu 5.3 104,689

Anka'nın Uyanışı
2004 22 Aksiyon Oyuncu 6.1 48,869

New York Zamanı
2004 22 Komedi Oyuncu 4.9 19,517

Sürüsüne Bereket
2003 21 Komedi Oyuncu 5.8 84,278

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Oyuncu 8.1 82,718
Dizi Altyazıları
Shameless (2,412) The Sinner (2,257) Better Call Saul (1,908) A Discovery of Witches (1,532) Bodyguard (1,473) Castle Rock (1,272) La Casa de Papel (1,241) The 100 (1,212) Suits (1,042) Fear the Walking Dead (995)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018