Giriş Kayıt
Paul Ozzimo

Paul Ozzimo


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Paul Ozzimo, sanat bölümü, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 547,918
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.5 492

Yenilmezler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,164,968

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 250,928

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Sanat Bölümü 6.5 356,583
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 1,036,202

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 363,154

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 554,775
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 451,788
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 567,157

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 259,654

Ben, Robot
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 460,908

X-Men 2
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 476,812

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 466,941

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 310,915

Mafya
1998 Komedi Görsel Efekt 5.5 13,805

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 166,312

Havada Panik
1997 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 10,005

Yaratık 3
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 253,434
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (462,484) American Gods (3,314) Into the Badlands (2,546) Gotham (2,207) The Flash (1,912) The Big Bang Theory (1,669) Vikings (1,566) Arrow (1,517) Supernatural (1,494) The Blacklist (1,196)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019