Giriş Kayıt
András Ozorai

András Ozorai


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

András Ozorai, yapım yöneticisi, yapımcı.

Eldorádó (1989), Egymásra nézve (1982), Roncsfilm (1992), (1972) Mavi Sakal (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.3 20
2002 Komedi Yapımcı 6.2 254
2001 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 497
2001 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.0 221
2000 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.3 489
1993 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 110
1992 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 665
1990 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 233
1989 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 719
1982 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.3 663
1980 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 173

Mavi Sakal
1972 Suç Yapım Yöneticisi 5.6 1,040
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (457,188) American Gods (3,224) Into the Badlands (2,344) Gotham (2,103) The Big Bang Theory (1,519) Vikings (1,484) The Flash (1,415) Supernatural (1,360) Arrow (1,316) The Blacklist (1,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019