Giriş Kayıt
Gazanfer Özcan

Gazanfer Özcan (78)


Oyuncu

Gazanfer Özcan, 27 Ocak 1931 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Keloğlan Kara Prens'e Karşı (2006), Komser Şekspir (2000), (2004) Avrupa Yakası (2004), (1975) Ah Nerede (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Gazanfer Özcan, 17 Şubat 2009 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Ocak 1931
Ölüm Tarihi: 17 Şubat 2009
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Kova
9.7 (15 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 76 Dram Oyuncu 6.5 6,157
2006 75 Komedi Oyuncu 1.8 8,981
2004 Komedi Oyuncu 8.4 13,086
2003 Komedi Oyuncu 7.2 45
2000 69 Oyuncu 5.8 2,694
1983 Komedi Oyuncu    
1982 51 Komedi Oyuncu 3.8 12
1979 48 Dram Oyuncu 5.9 44
1979 48 Komedi Oyuncu 5.0 6
1978 47 Macera Oyuncu 6.2 156
1977 46 Oyuncu 7.0 834
1977 46 Dram Oyuncu 5.6 18
1976 45 Komedi Oyuncu    
1975 44 Komedi Oyuncu 7.7 3,163
1975 44 Komedi Oyuncu    
1975 44 Macera Oyuncu    
1975 44 Komedi Oyuncu 7.0 38
1970 39 Komedi Oyuncu 6.7 34
1962 31 Dram Oyuncu    
1962 31 Dram Oyuncu    
1962 31 Komedi Oyuncu    
1961 30 Dram Oyuncu 6.3 34
1961 30 Dram Oyuncu    
1961 30 Dram Oyuncu 4.5 24
1961 30 Macera Oyuncu    
1961 30 Romantik Oyuncu    
1959 28 Romantik Oyuncu    
1958 27 Dram Oyuncu    
1955 24 Komedi Oyuncu 3.1 7
1954 23 Macera Oyuncu    
1954 23 Dram Oyuncu 5.9 25
1953 22 Komedi Oyuncu 5.1 14
1953 22 Komedi Oyuncu    
1952 21 Macera Oyuncu 6.6 50
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019