Giriş Kayıt
Rita Owin

Rita Owin (75)


Oyuncu

Rita Viola Orvin, 17 Şubat 1904 New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu.

Our Little Girl (1935) yapımıyla biliniyor.

Rita Owin, 06 Mayıs 1979 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Rita Viola Orvin
Doğum Tarihi: 17 Şubat 1904
Ölüm Tarihi: 06 Mayıs 1979
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1942 38 Komedi Oyuncu 7.2 1,044
1937 33 Suç Oyuncu 7.0 387
1935 31 Macera Oyuncu 6.4 456

Suç ve Ceza
1935 31 Suç Oyuncu 7.0 1,470

Bu Gece Sevişelim
1932 28 Komedi Oyuncu 7.7 3,210
Dizi Altyazıları
Arrow (3,193) The Flash (2,586) Vikings (2,533) Doctor Who (1,575) Outlander (1,378) Supergirl (1,050) Supernatural (998) La Casa de Papel (959) Titans (925) The Big Bang Theory (895)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018