Giriş Kayıt
Rita Owin

Rita Owin (75)


Oyuncu

Rita Viola Orvin, 17 Şubat 1904 New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu.

Our Little Girl (1935) yapımıyla biliniyor.

Rita Owin, 06 Mayıs 1979 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Rita Viola Orvin
Doğum Tarihi: 17 Şubat 1904
Ölüm Tarihi: 06 Mayıs 1979
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1942 38 Komedi Oyuncu 7.2 899
1937 33 Suç Oyuncu 7.0 328
1935 31 Macera Oyuncu 6.5 390

Suç ve Ceza
1935 31 Suç Oyuncu 7.0 1,436

Bu Gece Sevişelim
1932 28 Komedi Oyuncu 7.7 2,773
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018