Giriş Kayıt
Geoffrey Owens

Geoffrey Owens (57)


Oyuncu

Geoffrey Louis Owens, 18 Mart 1961 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu.

(1984) Cosby Ailesi (1984), (1994) İşkolik (1994), (2016) Divorce (2016), (2009) Play the Game (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Geoffrey Louis Owens
Doğum Tarihi: 18 Mart 1961
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 55 Komedi Oyuncu 5.6 963
2016 Komedi Oyuncu 6.8 5,100
2014 53 Romantik Oyuncu 5.4 355
2013 52 Dram Oyuncu 6.0 86
2011 50 Dram Oyuncu 6.8 734
2009 48 Komedi Oyuncu 6.5 2,459
2008 Komedi Oyuncu 5.1 18,502
2005 Komedi Oyuncu 8.7 167,127
2005 Suç Oyuncu 7.0 23,778
2002 Komedi Oyuncu 6.3 159

İşkolik
1994 33 Komedi Oyuncu 6.6 11,864

Cosby Ailesi
1984 Komedi Oyuncu 7.4 28,630
- Gerilim Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019