Giriş Kayıt
Clive Owen

Clive Owen (54)


Oyuncu, Yapımcı

Clive Owen, 03 Ekim 1964 Keresley, Coventry, Warwickshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı.

1995 yılının Mart ayında Sarah-Jane Fenton ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Geçmişi Olmayan Adam (2002), Son Umut (2006), İçerideki Adam (2006), Daha Yaklaş (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ekim 1964
Doğum Yeri: Keresley, Coventry, Warwickshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
Boyu: 1.89 m
9.0 (106 Oy)
  • Currently 179/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (55)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2018 54 Suç Oyuncu    
2018 54 Suç Oyuncu 6.0 21,851

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 53 Aksiyon Oyuncu 6.5 128,204
2017 53 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 322
2016 52 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 1,086
2016 52 Komedi Oyuncu 6.4 5,078
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 741

Son Şövalyeler
2015 51 Aksiyon Oyuncu 6.2 34,534
2014 Dram Oyuncu
Yapımcı
8.5 37,617
2014 Komedi Oyuncu 7.5 13,242

Kan Bağları
2013 49 Suç Oyuncu 6.5 17,123

Sözcükler ve Resimler
2013 49 Komedi Oyuncu 6.6 8,876
2012 48 Oyuncu 6.4 228

Hemingway Ve Gellhorn
2012 48 Biyografi Oyuncu 6.3 7,874

Gölgede Dans
2012 48 Dram Oyuncu 6.2 11,215
2012 Oyuncu 7.2 592

Davetsiz Misafirler
2011 47 Fantastik Oyuncu 5.4 19,050
2011 47 Aksiyon Oyuncu 6.5 115,065
2010 46 Suç Oyuncu 6.9 38,555
2009 45 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.9 9,468

Uluslararası
2009 45 Aksiyon Oyuncu 6.5 85,351

Sahtekarlar
2009 45 Aksiyon Oyuncu 6.2 44,532
2009 Komedi Oyuncu 7.0 11,265

Elizabeth: Altın Çağ
2007 43 Biyografi Oyuncu 6.9 60,406

Hepsini Vur
2007 43 Aksiyon Oyuncu 6.7 137,997
2007 Oyuncu 7.2 1,335

Son Umut
2006 42 Dram Oyuncu 7.9 412,702

İçerideki Adam
2006 42 Suç Oyuncu 7.6 305,158

Pembe Panter
2006 42 Macera Oyuncu 5.6 73,548

Raydan Çıkanlar
2005 41 Dram Oyuncu 6.6 66,969

Günah Şehri
2005 41 Suç Oyuncu 8.0 705,399
2005 41 Müzik Oyuncu 6.1 1,063

Daha Yaklaş
2004 40 Dram Oyuncu 7.3 185,703

Kral Arthur
2004 40 Aksiyon Oyuncu 6.3 149,067

Sınırların Ötesinde
2003 39 Macera Oyuncu 6.5 24,737

Öldüğümde Uyuyacağım
2003 39 Suç Oyuncu 5.8 7,960
2002 38 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 4,208
2002 38 Aksiyon Oyuncu 7.5 5,416
2002 38 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 4,659

Geçmişi Olmayan Adam
2002 38 Aksiyon Oyuncu 7.9 462,838
2001 37 Dram Oyuncu 7.3 71,539
2001 37 Aksiyon Oyuncu 7.7 4,692
2001 37 Aksiyon Oyuncu 7.8 6,714
2001 37 Aksiyon Oyuncu 7.5 4,665
2001 37 Aksiyon Oyuncu 6.9 4,386
2001 37 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,260

Yeşil Parmaklar
2000 36 Komedi Oyuncu 6.9 5,033
1998 34 Suç Oyuncu 6.8 269
1998 34 Suç Oyuncu 7.2 17,064
1997 33 Dram Oyuncu 7.3 7,022

Zenginin Karısı
1996 32 Gerilim Oyuncu 5.2 2,740
1994 30 Aksiyon Oyuncu 6.1 971

Yüzyıl
1993 29 Dram Oyuncu 6.2 270
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,603
1993 29 Aksiyon Oyuncu 5.5 326

Kapat Gözlerimi
1991 27 Dram Oyuncu 6.3 2,645
1988 24 Oyuncu 5.9 117
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018