Giriş Kayıt
Ove Christian Owe

Ove Christian Owe (54)


Oyuncu

Ove Christian Owe, 26 Ocak 1965 Eidsvoll, Norveç doğumlu oyuncu.

Dykkerne (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ocak 1965
Doğum Yeri: Eidsvoll, Norveç
Diğer Bir İsmi: Ove Chr. Owe
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Suç Oyuncu 6.6 265
2005 40 Komedi Oyuncu 5.5 253

Dina - Lanetli Kadın
2002 37 Dram Oyuncu 6.6 5,093
2000 35 Macera Oyuncu 5.5 632
1998 33 Gerilim Oyuncu 6.0 443
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019