Giriş Kayıt
Frank Otto

Frank Otto


Oyuncu

Frank Otto, 01 Ocak 1879 Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1879
Doğum Yeri: Massachusetts, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dünkü Çocuk
1950 71 Komedi Oyuncu 7.6 8,879

Mr. Smith Washington'a Gidiyor
1939 60 Dram Oyuncu 8.2 97,165
1938 59 Komedi Oyuncu 6.7 4,336
1938 59 Suç Oyuncu 6.8 955
1937 58 Dram Oyuncu 6.3 122
1936 57 Komedi Oyuncu 7.7 8,492
1934 55 Suç Oyuncu 6.0 240
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,342) Supernatural (2,443) Love, Death & Robots (2,228) American Gods (1,755) The Passage (1,718) Vikings (1,627) Star Trek: Discovery (1,157) Shameless (1,068) Project Blue Book (983) The Flash (962)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019